lørdag 5. mai 2012

brokkolini!"Hver gang du spiser noe nytt, forlenger du livet med en dag"... 

...er et utsagn jeg virkelig ikke har noen anelse hvor kommer fra. Det resonerer uansett med min mat-personlighet. Alt av ny mat jeg blir tilbydt skal prøves! Ironisk nok viser det seg, til tross for innstillingen, at jeg ikke er så voldsomt bespist. Etter en hyggelig fotojobb denne uken fikk jeg med meg brokkolini, og mer skulle ikke til...

Ny råvare oppdaget, tilberedt og spist. Livet forlenget med 24timer!!!


Saints in a box

Smaksmessig er brokkolini som en litt søtere og mildere brokkoli. Tekstur og konsistens derimot, minner om asparges. Vinnende kombinasjon! Den er også slemt mye enklere å tilberede enn vanlig brokkoli. Alt som trengs er å skylle og steke i smør ca.5 minutter. Som en bonus er de tydeligvis blandt de sunneste grønnsakene som finnes i Norge; naturlig proppfulle av C-vitaminer, og et innehold av antioksidanter som får det til å gå kaldt nedover ryggen på norske kosttilskudd-produsenter.
Spørs om ikke det er påtide å starte en relgion her...

Let there be, Broccolini!

2 kommentarer:

  1. Jeg joiner religionen, Jam :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Genialt! Da foreslår jeg at vi gjennomfører et ofrings rituale neste gang vi møtes... :)

      Slett