Min fasinasjon for bacon begynner så smålig å få vitenskapelig backup. Ifølge VG har menneskeheten funnet frem til et "bacon-gen". I mitt tilfelle snakker vi troligvis om en über-utviklet mutant-versjon av sistnevnte gen.
![]() |
My codename would be Greasy |
Dette kan forklare min store glede ved å kunne spise bacon uten å måtte steke det først. Og mine sporadiske infall som å langsteke helt baconstykke i ovn:
STEKING:
- Midt i ovnen på 150 grader, med steketermometer, til kjernetemperatur 80-85 grader.
FREMGANGSMÅTE:
- Skjær eventuell svor på baconbiten i ruter. Gni inn med pepper.
- Sett steketermometer i bitens tykkeste parti og stek etter anvisningene. (kan ta opptill et par timer)
- Tilbered ønskede grønnsaker og lag en mild hvit saus.
- Server med dugelig mengder saus og grønnsaker.
![]() |
Til min store overraskelse smakte kjøttet som den fineste røkte svinekam... som ved nærmere ettertanke egentlig ikke var overraskende i det hele tatt. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar