tirsdag 10. april 2012

It's Peanut Butter Jelly Time!!!

The ticket to fat camp summer 2012.


Misvisende nok inneholdder denne oppskriften på nøttesmør ikke sporet av peanøtter. Her er cashewnøtter hovedingrediens. Det koster mer, men betaler seg kjapt i konsistens og smak. Bre et godt lag med cashewnøttsmør på valgfri melbasert påleggs-transportør, og sleng på syltetøy til du blir flau. Eru uredd, gir du herligheten en liten runde med saltkverna før konsumering. BAM!  

INGREDIENSER:
  • 200g cashewnøtter
  • rapsolje
FREMGANGSMÅTE:
  1. Legg chashewnøtter i en blender/matmølle. (fig.1)
  2. Finhakk nøttene. (fig.2)
  3. Spe med rapsolje og kjør det godt i omganger til du oppnår ønsket jevn konsistens.
fig1
fig.2


El Dorado


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar