mandag 9. april 2012

ovnsbakt feta til kveldsmat. hello tastebuds!

Enkel liten rett, som pakker med seg smak nok til å holde en våken utover natte-timene. Oppskriften er temmelig standard, bortsett fra knust knekkebrød jeg brukte for å gi retten flere konsistenser. Hyggelig med en og annen sprø bit innemellom alt det myke og smakfulle.

Solbriller; en viktig del av et fullverdig måltid.




INGREDIENSER:
  • 1 helt stykke feta
  • Chorizo pølse i skiver
  • 4-5 Cherry tomater i skiver
  • 1 Knekkebrød, knust til grove smuler

STEKING:
  • 25min på midterste rille, i forvarmet ovn på 200 grader

FREMGANGSMÅTE:
  1. Legg fetastykket i metalfolie, og brett folien rundt og opp langs osten.
  2. Legg Chorizo, knekkebrødsmuler og skivet tomat i folien, oppå fetaen. Se bilde under (fig.1)
  3. Stek i stekeovn etter anvisningene. Server med en gang. 
fig.1
Munch munch!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar