Blant noen av mine venner er det å spise and, som å skulle spise Donald Duck. Ikke slemt populært! Dette fordi and er et sykt fett dyr. Og da ikke fett som i fettinnhold, men fett som i fuckin' awesome animal!
oooyeah! |
Min gjestfrie makker i dette måltidet, delte heldigvis min oppfattelse om at and er fuckin' awesome, nettopp på grunn av fettinnholdet. Det var dermed duket for ovnsbakte andelår til middag!
INGREDIENSER:
- 2 andelår
- 2-3 gulrøtter, finhakket
- 2 persillerøtter, finhakket
- 1 løk, finhakket
- 8-10 hele miniasparges
- Rikelig med smør til steking
- Saus til and (aprikos i dette tilfelle)
STEKING:
- Midt i ovnen på 150 grader, med steketermometer, til kjernetemperatur 60-65 grader. Tålmodighet er en dyd... dette kan ta litt tid. Men lett verdt det når det kommer til mørheten på kjøttet.
FREMGANGSMÅTE:
- Brun andelår i stekepanne med smør. Legg de til siden på en tallerken.
- Brun finhakket persillerot, gulrot og løk i samme panne.
- Legg hele miniasparges og andelårene oppå de stekte grønnsakene. Stikk et steketermometer i andelårets tykkeste parti. (fig.1)
- Stek i ovnen etter anvisningene. Server med grønnsakene og saus.
N.B. Er ikke stekepannen av det ildfaste slaget, så bruk for guds skyld en ildfast form istedenfor.
fig.1
|
Vegetables assemble! |
at last 60°C..... EAT ALL THE FOODS!!! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar